Cili është rreziku nga valutat virtuale në Kosovë? (Video) - Gazeta Express

Cili është rreziku nga valutat virtuale në Kosovë? (Video)

20/07/2017 21:58

Sadiku, në emisionin Komiteti, ka treguar se çfarë interesimi kanë të rinjtë kosovarë në dhe sa milionë euro janë investuar në valuta virtuale në vend.

Analisti i valutave virtuale ka folur për pasigurinë që mund të ketë investimi në Bitcoin, sidomos nëse nuk është e qartë për investuesit se ku po investojnë paratë.

Për më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme: 

Emisioni “Komiteti” – Mysafir, Ermal Sadiku

Uploaded by Gazeta Express on 2017-07-20.