Bursat në rritje, pas tronditjes nga fitorja e Trumpit


10/11/2016

Ka një vullnet për të marrë frymë dhe për të qetësuar lojën pas tronditjes së jashtëzakonshme të ditës së djeshme”, thekson Andrea Tueni, analist i Saxo Banque, transmeton REL.

Sektori financiar ishte gjithashtu krejtësisht në rritje, duke përfituar nga një rritje e fortë e normave të huas në tregjet e borxheve shtetërore.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart