Britania dhe BE’ja vazhdojnë diskutimet për Brexit’in


12/02/2019

Pas bisedimeve në Parlamentin Evropian, Barclay u tha gazetarëve se “kishte shumë vullnet të mirë nga të dyja palët.”

“Të dyja palët e pranojnë se mungesa e një rezultati nuk është në interes të askujt. Kjo, do të ishte shumë shqetësuese për Britaninë e Madhe, por edhe për BE-në, kështu që të dyja palët duan të shohin një marrëveshje”, tha Barclay.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart