Brexit pa marrëveshje rrezikon dhjetëra mijëra vende pune në Evropë


11/02/2019

“Në Austri mund të preken 2 000 vende pune në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe 4 000 në mënyrë indirekte”, tha autori i studimit gjerman, Oliver Holtemoeller.

Në Gjermani, një Brexit i vështirë mund të kërcënojë më shumë se 100 000 vende pune.

Asnjë shtet tjetër anëtar i BE-së nuk do të kishte një efekt kaq të rëndë në tregun e punës.

Në Francë kërcënohen 50 000 vende pune.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart