Brenda burgut më të ndyrë në botë (Foto/Video)


14/04/2016

Shumica e të burgosurve ende nuk janë dënuar dhe vuajnë paraburgimin. Për këtë arsye ata lejohen të mbajnë kukulla seksi në dhomat e tyre.

Po ashtu bëhet e ditur se 60 për qind e të burgosurve janë ende në paraburgim.

Sipas informacioneve që raporton Daily Mail, paraburgimi në Panama është pa afat, përcjell Tema.

E mbipopullimi i burgut ka bërë që kushtet në të, të jenë mjaft të vështira.

Shumica e të burgosurve lahen me ujë të ftohtë dhe dushet janë të kufizuara.

Gjithashtu bëhet e ditur se një tjetër problem është seksi i pambrojtur.

Në këtë burg është i ashtuquajturi “seksioni i transgjinorëve”, dhoma ku të burgosurit bëjnë seks me transgjinorët.

Panamaja aktualisht ka përqindjen mëtë lartë në botë për numrin e të burgosurve në raport me popullsinë. 

 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart