Berlini e Parisi paralajmërojnë lidershipin për pasoja të rënda


11/01/2018

Delegacioni ka takuar kryeministrin Ramush Haradinaj dhe Presidentin Hashim Thaçi, si iniciatorë të nismës për shfuqizimin e Speciales.

Gjatë takimeve me dy liderët shtetërorë, sipas burimeve të sigurta të gazetës, zyrtarët nga Berlini dhe Parisi ua kanë tërhequr vërejtjen atyre se shfuqizimi i Gjykatës Speciale do të përcillej me “pasoja të rënda” për lidershipin e vendit.

Zyrtarët nga Berlini e Parisi të mërkurën janë takuar edhe me përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje, ndërsa të enjten do të takohen edhe me përfaqësuesit e LDK-së dhe me përfaqësues politikë të serbëve të Kosovës.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart