Beqiri: Largimi i logos me flamurin dardan nga dekoratat, veprim i ulët i Thaçit


22/02/2019

“Largimi i logos me flamurin Dardan nga dekoratat dhe mirënjohjet, është veprim më se i ulët nga Presidenti Hashim Thaçi. Kot e ke, Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova, dhe flamuri Dardan janë vet historia jonë”, ka shkruar Beqiri në Facebook.

Vula presidenciale e ish-presidentit historik, Ibrahim Rugova, është hequr nga dekoratat dhe komunikimet me ndërkombëtarë qysh kur në krye të Presidencës ka ardhur Hashim Thaçi.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart