Amerikanët në panik, zgjedhja e Trump “fundi i botës”


09/11/2016

Në “Google” kishte një shpërthim kërkimesh për terme të tilla si “emigrimi” dhe “si të emigrojmë në Kanada” pas shpalljes së një serie fitoresh në shtetet kyçe.

Gjithashtu një numër jashtëzakonisht i madh në mbarë botën kërkuan në “Google” frazën “fundi i botës” kur erdhën lajmet e rezultateve.

Ndërsa në Kanada, ueb-faqja e Qeverisë për imigracion ka rënë nga shërbimi pas kërkesave të stërmëdha për t’u bërë shtetas kanadezë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart