Ambasadori grek: Maqedonia po përdor dhunë ndaj refugjatëve


11/04/2016

“Ambasadori Lalakos qartas e bëri me dije në mënyrë më kategorike se përdorimi i dhunës nuk kontribuon për zgjidhjen e problemit me refugjatët dhe është në kundërshtim të drejtpërdrejtë me rregullat nga e drejta ndërkombëtare dhe humanitare”, thuhet në reagim.

Ai, sipas MPJ-së greke, i ka ftuar autoritetet e Shkupit që të përgjigjen në mënyrë që është adekuate ndaj kushteve dhe të tregojnë përgjegjësi, përmbajtje dhe seriozitet.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart