Ahmeti: Ivanovi ta tërheqë menjëherë vendimin


13/04/2016

Sipas Ahmetit, Ivanovi vetëm sa e thellon
krizën politike në vend, cenon Marrëveshjen e Shkupit dhe komprometon imazhin e
shtetit karshi ndërkombëtarëve, transmeton Zhurnal.

“I ashtuquajturi President Ivanov duhet ta
tërheq vendimin e tij menjëherë per arsye se një vendim i tillë i nxituar dhe i
pamenduar cënon Marrëveshjen e Shkupit, provokon thellimin e krizës politike në
vend, kompromiton imazhin e shtetit dhe të arriturat e përbashkëta të forcave
vendore dhe ndërkombëtare”, shkruan Ali Ahmeti.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart