​Agjencia Kundër Korrupsion dhe Prokurorët takohen rrallë, thonë se i kanë punët mirë (Video)


15/04/2014

“Duhet të bashkëpunojmë në fazën e hetimit penal. Është përvojë e mirë që e kemi me Prokurorinë e EULEX’it “, tha ai.

Ai ka thënë se prokurorët nuk kanë pasur iniciativë që të takohen me Agjencinë.


Preteni by GazetaExpressTV

Ndaj kësaj deklarate ka reaguar Prokurorja e Shtetit, Laura Pula, e cila ka thënë se nëse dy institucionet nuk po takohen, atëherë do të thotë se të gjitha punët i kanë rregulluar.

“Nuk kemi nevojë të takohemi sepse domethënë që po shkojnë punët shumë mirë”, ka thënë veç tjerash Pula. 


Pula by GazetaExpressTV

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart