Acar i madh, ky qytet është mbuluar nga akulli


12/01/2019

Ky qytet mban rekordin e reshjeve të mëdha të borës të cilat nuk i keni që 3 dekata, ndërsa këtu janë tepmeraturat që luajnë në minus dhe plus zero.

Shërbimet e qytetit për të pastruar nuk kanë qenë të përgatitur për këto të rreshura, kështu që tani lajmëruar se do të ju duhet të paktën dy javë për ta pastruar borën dhe akullin nga kulmet dhe rrugët.

Përderisa qytetaret po luftojnë me situatën, disa qytetarë kanë gjetur kohë ta kthejnë në humor këtë katastrofë.

Shikoni pamjet më poshtë. 

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart