A po vijnë serbët për të mbledhur cash’in në Prishtinë për valuta virtuale? (Video) - Gazeta Express

A po vijnë serbët për të mbledhur cash’in në Prishtinë për valuta virtuale? (Video)

20/07/2017 21:44

Sadiku, në emisionin Komiteti, ka treguar se analizon për një kohë të gjatë dukurinë shumë të përhapur të valutave virtuale, ndërsa përveç investuesve në to që në Kosovës kryesisht janë të rinjtë, ai thotë se ka dëgjuar për ardhjen e shtetasve serbë dhe turq për të tregtuar me monedha virtuale.

E kjo, sipas tij, ndodhë për t’i kthyer shumat e mëdha të parave të gatshme për t’i futur në sistemin e valutave virtuale.

Për më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme:

Emisioni “Komiteti” – Mysafir, Ermal Sadiku

Uploaded by Gazeta Express on 2017-07-20.