A e han për 2 euro?


12/09/2018

Për të gjithë adhuruesit e KFC-së edhe një herë vjen kombinimi fantastik I pulës, pomfritit, pijes dhe salcës plotë shije. Vetëm për 2 euro.

Kjo ofertë do të jetë aktive nga data 12 Shtator 2018, në të gjitha pikat e KFC në Kosovë, andaj mos e humbisni rastin të provoni kombinimin e pa-rezistueshëm pasi kjo ofertë nuk është permanente. 

E KFC do të vazhdojë të ketë edhe shumë e shumë oferta, për të qenë gjithmonë afër jush, me ju dhe me pulën më të mirë në botë.   

Artikull i sponsorizuar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart