Labi jep arsye pse e hoqi mjekrrën - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/07/2019 7:13

Labi jep arsye pse e hoqi mjekrrën

Ballina

Gazeta Express

12/07/2019 7:13

Deputeti dhe këngëtari Labinot Tahiri i është përgjigjur zërave pasi ai shkurtoi mjekrrën dhe flokët këto ditë, veç për klipin e ri muzikor.

Ai sonte në ‘Portal Shoë’ ka shpërthyer ndaj atyre që po merren me mjekrrën e tyre. Madje arsyetohet se veç këtë sezonë vere e ka shkurtuar mjekrrën,  e pastaj do të vazhdojë.

‘’Ata nuk merren me të tjerët që s’kanë lesh, e me i vesh tirqet. Pasaportat i kam dorëzu me krenari me ju kallxu të rinjve se ka deputetë të përgjegjshëm në këtë vend. Puna e mjekrrës është për gjynah. Paramendo me bë lajm për lesh.  Mjekrrën dy muaj sezonë, e heqi, e tani pastaj vazhdoj. Por nuk e kam heqë krejt’, ka thënë Tahiri.