Ky është traktori që arrin shpejtësinë 217 km/h - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

19/11/2019 15:39

Ky është traktori që arrin shpejtësinë 217 km/h

AutoTech

Gazeta Express

19/11/2019 15:39

Nëse ke një tokë për të pluguar dhe dëshiron ta përfundosh në një kohë rekord, atëherë të duhet të marrëssh në telefon adhuruesin e shpejtësisë, Guy Martin.

Dhe kjo sepse ish garuesi i motoçikletave dhe mekaniku tashmë është bërë pjesë e librit të rekordeve me traktorin më të shpejtë në botë, i cili arrin një shpejtësi prej 217 km/h.

Në foto britaniku nga Linncol ndërsa thyen rekordin e tij të mëparshëm në drejtimin e një mjeti të rëndë “JCB”.