Ky është rrjeti i marketeve që po shpërblen! - Gazeta Express

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

05/11/2019 11:47

Ky është rrjeti i marketeve që po shpërblen!

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

05/11/2019 11:47

Po vazhdon loja ma atraktive në vend “Kesh me Cash”, ku për ÇDO JAVË, po shpërblehen  me qindra konsumatorë besnik, në rrjetin e marketeve Viva Fresh Store, në krejt Kosovën.

Deri me tani, përgjatë këtyre dy javëve, janë shpërblyer MBI 650 konsumatorë me 50she, 100she dhe 500she cash. Gjasat dhe mundësit për të fituar janë ende shumë të mëdha. Kanë mbetur edhe plotë 8 javë, përmes të cilave do të dhurohen me qindra e qindra shpërblime.  Tashme, kemi hyrë në javën e katërt të lojës shpërblyese “Kesh me Cash”, ku dje me datë 4 Nëntor, u shpërblyen edhe 379 fituesit e JAVËS SË TERTË me radhë me; 300 x 50 euro, 74x 100 euro dhe 5 x 500 euro.

Bëhuni edhe JU pjesë e lojës shpërblyese më atraktive në Kosovë, dhe fitoni, për çdo javë, me qindra shpërblime me 50she, 100she dhe 500she cash. Pjesë e lojës mund të jenë të gjithë ata konsumatorë të cilët furnizohen më produkte të ndryshme në rrjetin e dyqaneve të Viva Fresh Store, në tërë Kosovën.

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjesht! Për tu bërë pjesë e lojës shpërblyese “Kesh me Cash”, ju duhet të bleni produkte nga markat pjesëmarrëse në lojë, dhe për çdo produkt të blerë, ju fitoni nga një kupon. Sa më shumë kupona që merrni, aq më shumë mundësi për të fituar. Mos harroni, në qytetin dhe pikën ku ju luani, aty edhe mund të fitoni njërën nga qindra shpërblimet javore me 50she, 100she dhe 500she cash, krejt fresh… në Viva Fresh!

Për ÇDO JAVË, Ju presin me QINDRA SHPËRBLIME.

LUAJ DHE FITOO!