Ky është aktgjykimi i Supremes që hedh poshtë ankesën e deputetëve të VV'së për votat serbe - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/11/2019 17:20

Ky është aktgjykimi i Supremes që hedh poshtë ankesën e deputetëve të VV’së për votat serbe

Ballina

Gazeta Express

14/11/2019 17:20

Gjykata Supreme sot e ka cilësuar si të pabazuar ankesën e tre kandidatëve për deputëtë të Lëvizjes Vetëvendosje ndaj vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa të datës 10 nëntor.

Kësisoj mbi 3 mijë vota të ardhura nga Serbia nuk do të llogariten në rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të 6 tetorit dhe NISMA e Fatmir Limajt do të futet në Kuvend. LVV’ do të humb ndërkohë 3 deputetë.