Kuvendi miraton Rezolutën kundër referendumit të Serbisë në Kosovë

Nga 77 deputetë në Kuvend, 76 kanë votuar pro miratimit të rezolutës për moslejimin e referendumit kushtetues të Serbisë në Kosovë, asnjë votë kundër dhe 1 abstenim. Miratimi i kësaj rezolute ka ardhur pas bashkërëndimit të pikave me Lidhjen Demokratike të Kosovës , AAK-në dhe Grupin multi-etnik. Këto janë të gjitha pikat e Rezolutës: Kuvendi … Continue reading Kuvendi miraton Rezolutën kundër referendumit të Serbisë në Kosovë