Kush pagoi më shumë për dasmën, Jonida apo Besniku? Ja si përgjigjet çifti! - Gazeta Express

Kush pagoi më shumë për dasmën, Jonida apo Besniku? Ja si përgjigjet çifti!

Rozë

Gazeta Express

16/09/2019 14:01

Para pak ditësh, Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi kurorëzuan në martesë lidhjen e tyre disa vjeçare. Dasma pati elementë të veçantë, shumë të ftuar Vip dhe argëtim pafund.

Gjatë dasmës Jonida dhe Besniku luajtën lojën me këpucë. Ata duhet t’i përgjigjeshin pyetjeve që u bënte Ermali, duke ngritur këpucën e vet ose të partnerit.

“Cili pagoi më shumë për dasmën”, pyeti Ermali. Ndërkohë, Jonida ngriti këpucën e Besnikut dhe ky i fundit të Jonidës.

PAGOI.png