Kurti: Historia e Kosovës së pavarur nuk mund të shkruhet pa Reçakun

Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka thënë se lajmi për masakrën e Reçakut ka arritur në çdo cep të botës, shkruan Gazeta Express. Ai deklaroi se në këtë masakër janë vrarë 45 civil të pafajshëm dhe të paarmatosur, përfshirë gra e fëmijë. “Nëse nuk tronditemi sot diçka nuk është mirë me ndërgjegjen tonë. Më 15 … Continue reading Kurti: Historia e Kosovës së pavarur nuk mund të shkruhet pa Reçakun