Kurti flet për ndëshkimet amerikane: Kemi dallime të vogla, sanksionet të panevojshme

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka folur në Sllovaki për masat që amerikanët i kanë shpallur dje ndaj Kosovës duke thënë se sanksione të tilla janë të panevojshme dhe se Serbia është ajo që duhet të sanksionohet. “Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, kishte një ton sfidues të mërkurën kur tha se masat e SHBA-së ishin … Continue reading Kurti flet për ndëshkimet amerikane: Kemi dallime të vogla, sanksionet të panevojshme