Kur kafsha e fërkon kafshën si njeri


Gazeta Express
9 Gusht 2019 13:23

Një video që është bërë senzacion në internet shfaq dy majmunë së bashku me pronarin e tyre duke e larë qenin e tij.

Në video shihen majmunët duke fërkuar qenin sikur njerëzit.

Qeni nuk lëviz dhe e shijon në maksimum pastrimin.

Te fundit


Kthehu lart