Kur fëmija hynë në studio dhe ua ndërpret lajmet - Gazeta Express

Kur fëmija hynë në studio dhe ua ndërpret lajmet

Instant

Gazeta Express

10/10/2019 22:45

Gazetarja e rrjetit televiziv amerikan NBC, Courtney Kube, ishte duke folur për sulmet e Turqisë në Siri kur i biri i saj u shfaq në transmetimin direkt.

Gjatë transmetimit ajo kërkon falje duke thënë se “fëmijët e mi janë këtu… transmetim direkt”.

Ndërkohë vetë “MSNBC” reagoi përmes Twitterit duke shkruar se “nganjëherë lajmi i fundit i papritur ndodh teksa po raporton për lajmin e fundit”.