Kur e zbuloni se po ju vjedh shoqja më e ngushtë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

13/12/2019 22:14

Kur e zbuloni se po ju vjedh shoqja më e ngushtë

Fun

Gazeta Express

13/12/2019 22:14

Një nënë që jetonte vetëm është tronditur kur ka mësuar se kursimet e jetës po ja vidhte shoqja e saj e ngushtë.

Ajo vendosi një kamera të fshehtë në shtëpi dhe zbuloi se shoqja më e mirë e 14 viteve të fundit po i vidhte paratë.

Ngjarja ka ndodhur në Britani, ku Samantha Wood, 27 vjeçe, kapi shoqen e saj më të mirë, Melissa Collier duke vjedhur paratë që kishte në çantë.