Kundër modës së rrjeteve sociale, 29-vjeçarja e bën veten të duket më e shëndoshë - Gazeta Express

Kundër modës së rrjeteve sociale, 29-vjeçarja e bën veten të duket më e shëndoshë

Rozë

Gazeta Express

16/07/2019 14:31

Një dizajnere për kostume banjosh, Karina Irby është përballur me një ‘lumë’ kritikash pasi e ka fotoshopuar veten që të duket më e shëndoshë nga ç’është në të vërtetë.

Por, Karina ka treguar se e ka bërë editimin e fotos në atë mënyrë për t’ju drejtuar atyre vajzave që i editojnë fotot që kanë në mediat sociale për t’u dukur sa më belholla e të përsosura.

Duke folur për Daily Mail Australia, 29-vjeçarja tha se çdo ditë e më shumë modelet e Instagramit po i editojnë me Photoshop fotot e tyre që të duken më të dobëta, duke zhdukur celulitin dhe holluar belin.

Irby shtoi gjithashtu se fotoja kua jo dukej si e shëndoshë u bë me qëllim dhe më pas u fshi.

Duke folur për foton ajo shtoi: “Po komunikoja se është kaq qesharake që vajzat që mund të konsiderohen” me kthesa “ose” më të mëdha “se mesatarja duhet të përballen me paragjykime ditë për ditë, si online ashtu dhe personalisht. Por … nga ana tjetër është krejtësisht e normale që njerëz ose marka të editojnë, në një masë qesharake, veten e tyre që të duken të dobët dhe natyrish fallco…”.

Kundër ‘rrymës’ së rrjeteve sociale, kjo është 29-vjeçarja që e bën veten të duket më e shëndoshë on Vidnews.