Kulla e Ilaz Kodrës qe dhjetë muaj pa rrymë, ankohet babai i heroit - Gazeta Express

Kulla e Ilaz Kodrës qe dhjetë muaj pa rrymë, ankohet babai i heroit

Lajme

Gazeta Express

19/08/2019 0:08

Kushdo që do të mësojë më shumë për trimëritë e Ilaz Kodrës, në kullën e tij, këtë mund ta bëjë vetëm gjatë ditës.

Kjo pasi për një borxh prej 50 eurove, kullës muze i është shkyçur energjia elektrike.

Babai i heroit tregon që disa herë është ankuar në komunë, por sipas Kodrës ata i kanë thënë që duhet ta paguaj vetë borxhin e rrymës prej 50 eurosh, njofton Klan Kosova.

Janë bërë 10 muaj që kur kësaj kulle i është shkyqur energjia elektrike.

Kjo situatë po e mërzitë babain e Ilaz Kodrës dhe njëkohësisht bashkëluftëtarin e Adem Jasharit, .

“Vetëm me telefon me ba dritë se përndryshe nuk shihet asgjë. Kjo është shumë prekëse për ne dhe për vizitorët e kullës”, ka thënë babi i Ilaz Kodrës.

Derisa Ministria e Kulturës thotë se shpenzimet e mirëmbajtjes duhet t’i merrë Komuna, kjo e fundit thotë se borxhin duhet ta paguajë vet babai i heroit. Këtë e ka konfirmuar vetë babai i Ilaz Kodrës.

Kulla e Ilaz Kodrës, 10 muaj pa rrymë – 18.08.2019 – Klan Kosova

Uploaded by KlanKosova on 2019-08-17.