Ku janë duke qëndruar gratë e kthyera nga Siria?


Gazeta Express
12 Gusht 2019 23:46

Që nga kthimi i tyre në Kosovë nga zona e konfliktit në Siri gratë vazhdojnë të jenë në arrest shtëpiak, ku 20 raste kanë kërkuar ndihmë sociale.

Ndërsa fëmijët janë pjesë e mbrojtjes së strehimit familjar.

Mirëpo, ky strehim nuk është i përhershëm, për çka Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale vlerëson se është mirë të ketë strehimore.

Te fundit


Kthehu lart