Kryetari i Kumanovës për të dytën herë e quan Kosovën "Kosovo i Metohija" - Gazeta Express

Gazeta Express

21/04/2019 0:23

Kryetari i Kumanovës për të dytën herë e quan Kosovën “Kosovo i Metohija”

Gazeta Express

21/04/2019 0:23

Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski nga rradhët e LSDM-së, i cili në pushtet erdhi ne ndihmën e votave të shqiptarëve të Kumanovës, në një postim në Facebook e emron Republikën e Kosovës si ,,Kosovo i Metohija” .

Maqedonia e Veriut e ka njohë Kosovën si shtetë dhe ky emrim përbën skandal për të cilin duhet reaguar Kosova sepse bëhet fjalë për funksionarë partiak të partis në pushtet LSDM.

Ja postimi i plotë: