Krim makabër në Itali, babai vret me thikë kuzhine djalin 10-vjeçar në sy të nënës

Një fëmijë me origjinë shqiptare, djali i një 44-vjeçari polak dhe i një 32-vjeçareje shqiptare, është vrarë nga i ati ditën e djeshme në Itali. Ngjarja e rëndë, sipas raportimeve të mediave italiane, u shënua në Cura di Vetralla, në provincën e Viterbos. I ati i fëmijës, Mirko Tonko, një roje sigurie në një spital … Continue reading Krim makabër në Itali, babai vret me thikë kuzhine djalin 10-vjeçar në sy të nënës