KQZ publikon shifrat: Deri në orën 15:00 pjesëmarrja ka qenë 15.5% e popullsisë me të drejtë vote - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

30/06/2019 16:14

KQZ publikon shifrat: Deri në orën 15:00 pjesëmarrja ka qenë 15.5% e popullsisë me të drejtë vote

Ballina

Gazeta Express

30/06/2019 16:14

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka dhënë shifra të tjera për votimin deri në orën 15:00.

Zëdhënësja e KQZ Drilona Hoxha procesi ka vijuar normalisht dhe se pjesëmarrja deri në orën 15:00 ka qenë 15.5%.

Në total kanë votuar 546 388 zgjedhës.

Malësi e Madhe 4600
Shkodër 8700
Pukë 2700
Fushë Arrëz 1959
Tropojë 24000
Has 2888
Kukës 6900
Lezhë 9400
Mirditë 4300
Kurbin 5014

Mat 6810
Klos 3020
Bulqizë 5000
Dibër 8083
Vorë 3550
Kamëz 7412
Tiranë 117 108
Kavajë 5100
Rrogozhinë 4100
Belsh 5208

Elbasan 27466
Gramsh 7446
Librazhd 8501
Lushnjë 21 746
Fier 30440
Patos 6906
Mallakastër 5573
Kuçovë 7200
Berat 11300
Skrapar 2976

Pogradec 11265
Korçë 13500
Kolonjë 3950
Këlcyrë 2900
Vlorë 23
Himarë 3160
Delvinë 1869
Sarandë 6280
Finiq 3315
Konispol 2852

Në total 546 388, shifra 15.5%