Klodiana Lala ‘trazon ujërat’: Enver Stafuka rrëfeu për krime, autorë dhe urdhërues para se të zhdukej

Lidhur me zhdukjen e Enver Stafukës ka folur edhe gazetarja Klodiana Lala e cila paralajmëron se shumë shpejt do të dëgjohet për ngjarje të mëdha, të cilat i ka rrëfyer i zhdukuri Enver Stafuka. Ndër të tjera Lala shkruan se para se të zhdukej, Enver Stafuka në një rrëfim 40 minuta ka treguar për krimet, … Continue reading Klodiana Lala ‘trazon ujërat’: Enver Stafuka rrëfeu për krime, autorë dhe urdhërues para se të zhdukej