Kjo vajzë ka ngjashmëri të madhe me Bora Zemanin

Dy vajza të reja u bënë pjesë e “Përputhen”, Xhevana, 20 vjeç dhe Efi, 25 vjeç. Të dyja u prezentuan dhe dhanë informacionet e nevojshme për veten e tyre. Xhevana: Unë jam Xhevana, 20 vjeç. Në radhë të parë është një eksperiencë e re për mua, kam pak emocione. Dua të kaloj sa më mirë, … Continue reading Kjo vajzë ka ngjashmëri të madhe me Bora Zemanin