Kjo është thirrja për marshim drejt veriut të cilën Policia ju kërkon ta injoroni

Policia e Kosovës iu ka kërkuar qytetarëve që t’i injorojnë disa thirrje që po qarkullojnë për protestë dhe marshim drejt veriut të Kosovës, për shkak të situatës. Siç ka njoftuar Policia, “nëpër media të ndryshme sociale, nga persona dhe profile të ndryshme, janë duke qarkulluar postime me thirrje ndaj qytetarëve shqiptarë, për pjesëmarrje në gjoja … Continue reading Kjo është thirrja për marshim drejt veriut të cilën Policia ju kërkon ta injoroni