Kjo është DITA kur do të dhurohen 15 BANESA!


Gazeta Express
19 Qershor 2019 16:30

Kanë mbetur me pak së 1 muaj deri në finalen e madhe, ku do të dhurohen 15 BANESA, në krejt Kosovën.

7 korriku është DITA kur do të shpërblehen 15 fituesit e lojës shpërblyese më të madhe në vend. Loja po vazhdon! Gjasat janë ende shumë të mëdha, për të gjithë JU, pa dallim. Bëhuni pjesë e lojës SEPSE JU keni shumë mundësi që të fitoni njërën nga këto BANESA.

Të gjithë e dimë se sa është e rëndësishme sigurimi i një vendbanimi për jetesë. Mos harroni, kjo është një mundësi UNIKE dhe e vetmja në Kosovë. Këtë gjë e ka bërë të mundur kompania Viva Fresh Store,përmes organizimit të lojës shpërblyese më të madhe në vend.

Me një fjalë, secili nga Ju ka mundësi që me 7 korrik të jetë njëri nga 15 fituesit e lojës më të madhe në Kosovë. Jepja shansin vetit, bëhu edhe Ti me BANESË… Loja shpërblyese do të jetë deri me 7 korrik 2019!

Pjesë e lojës mund të jenë të gjithë ata konsumatorë të cilët furnizohen më produkte të ndryshme, në rrjetin e dyqaneve të “Viva Fresh Store” në tërë Kosovën.

Për tu bërë pjesë e lojës më të madh në VEND ju duhet të blini produkte nga markat pjesëmarrëse në lojën shpërblyese dhe për çdo produkt të blerë, ju fitoni nga një kupon. Sa më shumë kuponë që merrni, aq më shumë mundësi për të fituar.

Në qytetin ku ju luani, aty edhe mund të fitoni njërën nga 15 BANESAT! Loja shpërblyese ka filluar me 30 mars dhe përfundon me 7 korrik 2019. Mos harroni, në lojë jan, 15 BANESA në 14 qytete në tërë Kosovën!

Luani dhe FITONI!

Në Viva Fresh Store

Ju presin 15 BANESA!

7 Korriku po vjen, kjo është dita ku do të dhurohen 15 Banesa në krejt Kosovën!

Te fundit


Kthehu lart