Kim Kardashian dëshiron të takohet me aktivisten suedeze Greta Thunberg


Gazeta Express
9 Tetor 2019 7:55

Kim Kardashian, ylli televiziv, ka thënë se ajo do të dëshironte të kishte një dark me aktivistën suedeze Greta Thunberg

Kardashian këtë e tha për Reuters teksa kishte vizitën në Armeni.

“ Ajo është vazjë e re kaq e mahnitshme dhe aq e guximshme, për t’u ngritur në këmbë kundër të rriturve”, ka thënë Kardashian.

Te fundit


Kthehu lart