“Killeri” zbardh 4 vrasjet e bujshme në Durrës: Nuredin Dumani më premtoi 90 mijë €, më dha 65

I penduari i Drejtësisë Henrik Hoxha ka zbardhur në Gjykatën e Posaçme 2 vrasjet e bujshme në Durrës atë të Dorjan Shkozës dhe Anxhelo Avdiajt dhe vëllezërve Viktor e Besmir Haxhia. Fillimisht ai ka treguar si është njohur me Nuredin Dumani i cili i ka dhënë udhëzimet për të kryer vrasjet. “Me Nuredin Dumanin jam … Continue reading “Killeri” zbardh 4 vrasjet e bujshme në Durrës: Nuredin Dumani më premtoi 90 mijë €, më dha 65