KFC me pikë të re në qendër të Prishtinës


Gazeta Express
18 Tetor 2019 15:25

Brendi botëror KFC nesër me datë 19 Tetor në ora 10:00 do t’i hap dyert për pikën më të re të saj, e kjo në qendër të Prishtinës. Kjo hapje u vendos pas shumë kërkesave nga klientët për të pasur një pikë të KFC-së me pulën më të shijshme në botë më afër qendrës së Prishtinës.

Bëhet fjalë për lokacionin tek kompleksi Ish Ramiz Sadiku në Prishtinë, më saktësisht klikoni në vegzën: https://goo.gl/maps/nAJVegD9iZ1K88yB7

Zgjërimi i brendit amerikan në Kosovë hap mundësi të zhvillimit në sferën e punësimit duke ju shtuar edhe 20 anëtar të rinj ekipit prej 300 punëtorë. Puna për një super brend ndërkombëtar si KFC, ofron mundësinë që ata të zhvillohen në karrierën e tyre.

KFC është brend i cili përveç risive të zgjerimit në treg, ofron risi edhe në inovacion në sferën e produkteve ushqimore. Për të përcjellur lansimin e këtyre produkteve mund t’i vizitoni këto vegëza: https://www.facebook.com/kfckosova/ dhe https://www.instagram.com/kfckosova/.

Te fundit


Kthehu lart