Këtu është FESTA e vërtetë! - Gazeta Express

Këtu është FESTA e vërtetë!

Lajme

Gazeta Express

14/11/2019 20:23

Festa e vërtetë, është aty ku ofertat dhe çmimet, janë më të lira në vend. Vetëm me 15, 16 dhe 17 Nëntor, Ju mund të KURSENI, shumën MBI 190€ nëse vizitoni njërën nga marketet e rrjetit të Viva Fresh Store!

Ofertat më të MËDHA të këtyre tri (3) ditëve, ju mundësojnë që të kurseni; 60€ në produkte të amvisërisë, 24€ në produkte ushqimore dhe higjienike, mbi 55€ në veshmbathje për meshkuj dhe femra, si dhe mbi 50€ në veshmbathje për vajza dhe djem. Të gjitha këto, kapin vlerën e përgjithshme të kursimeve, mbi 190€ për çdo FAMILJE. Kjo vërtet është një mrekulli!

Kampanja e “kursimeve të mëdha” fillon nga NESËR, dhe për të katërtin vit radhazi, në zinxhirin më të madh të shitjeve me pakicë në Kosovë, këto oferta u kanë mundësuar familjeve tona, të realizojnë KURSIME TË MËDHA në vlerë MBI 190€ nga 5 MEGA OFERTAT DITORE në Viva Fresh Store.

       Për më shumë, na vizitoni në faqen zyrtare në Facebook ose shih 5 ofertat si më poshtë:

Oferta 1 – Kurse 60€

Security Check Required

Oferta 2 dhe 3 – Kurse 24€

Security Check Required Security Check Required

Oferta 4 – Kurse mbi 55€

Security Check Required

Oferta 5 – Kurse mbi 50€

Security Check Required

Artikull i sponsorizuar.