Këto janë gjërat që i mori ariu pasi u fut në një shtëpi - Gazeta Express

Këto janë gjërat që i mori ariu pasi u fut në një shtëpi

Ballina

Gazeta Express

23/08/2019 23:17

Dy adoleshentë në Kalifornia gjatë natës së mbrëmshme po shikonin televizion kur një mysafir i paftuar iu fut në shtëpi dhe shkoi drejt frigoriferit.

Bëhet fjalë për një ari të uritur,  i cili hapi frigoriferin për të ngrënë ushqime.

Prania e ‘mysafirit të paftuar’ shkaktoi panik tek dy të rinjtë.

Ariu hyri në banesën në Truckee, Kaliforni përmes derës së garazhit. Dhe një kamera kapi momentin kur ariu shëtiste në kuzhinë dhe dhomën e ndenjes.

Kafsha mori në frigorifer, akullore e biskota dhe i hëngri në divanin në dhomën e ndenjes.

Bear broke into a house and raided the fridge