Këto janë emojit me nënkuptime të pista


Gazeta Express
9 Gusht 2019 10:17

Emojit janë bërë një pjesë e domosdoshme për t’i dhënë gjallëri bisedave në aplikacionet që ne përdorim për të biseduar me të tjerët.

Nisur nga më të ndryshmet dhe më të shumëllojshmet, ato ndryshojnë dhe shtohen çdo ditë në chat-e.

Thonë se një emoji ka më shumë se një kuptim edhe shpeshherë mund të keqinterpretohet.

10 emojit që janë të paraqitur më poshtë kanë një kuptim sensual që përgjithësisht përdoren për t’iu referuar aktit intim.

Nënkuptimet e tyre merrini vetë me mend.

1.Patëllxhani

2.Banania

3.Pjeshka

4.Qershitë

5. Spërkatja

6.Gjuha

Te fundit


Kthehu lart