Këtë vikend vendosni për banesën tuaj, Eliza nga Cima Construction

Lajme

Gazeta Express

16/08/2019 19:38

I ndodhur në një lagje tërësisht të urbanizuar në lagjen Dardania në Fushë Kosovë, Eliza është shndërruar në një referencë ndërtimi. Një lagje që ka të organizuar të gjithë infrastrukturën përcjellëse e ku gjelbërimi përpos që zë hapësirën më të madhe, ka dhe mirëmbajtjen më të mirë.

Është menduar një kompleks i hapur për banorët, por me kufizime të theksuara për ata që nuk jetojnë në këtë kompleks. E gjithë kjo, në mënyrë që të ketë qetësinë dhe komoditetin e një lagje që sot është referencë ndërtimi.

Sot, gjithashtu është duke u punuar në kompleksin Eliza që do të ketë 18 ndërtesa, secila me hyrje të ndarë dhe me lokalet përcjellëse dhe mirëmbajtje të garantuar.

Dëshironi të investoni në patundshmëri, kjo është një mundësi unike, vetëm 10 minuta nga qendra e Prishtinës në një lagje që sot po transformon komplet zonën.

Oferta nga Cima Construction për kompleksin ELIZA është unike, Ju mund të bëheni me banesë PA Kamatë, PA Garantues duke paguar për 60 MUAJ. Slogani i kompanisë Cima Construction është “Ne ndërtojmë” natyrisht mbi themele të forta. Ju presim këtë vikend për vizitën tuaj në ELIZA, nga Cima Construction.

Që të kontakto direkt dhe të investoni në banesën tuaj të ardhshme telefono tani

044 106 777 / 049 50 90 90
http://cimaks.com/

https://www.facebook.com/CimaShpk/