Këtë javë, të gjithë mund ta vizitojnë Arkivin e Kosovës - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

25/03/2019 8:24

Këtë javë, të gjithë mund ta vizitojnë Arkivin e Kosovës

Lajme

Gazeta Express

25/03/2019 8:24

Arkivi i Kosovës po shënon 68-vjetorin.

Këtë javë, nga data 25-29 mars 2019 ka planifikuar t’i hapë dyert e veta për publikun.

Java e arkivit të hapur organizohet për të sensibilizuar opinionin e gjerë lidhur me rëndësinë dhe punën e arkivit si institucion.

Gjatë kësaj jave publiku do të ketë mundësinë të shohë për së afërmi punën dhe aktivitetet që bëhen në ambientet e Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës me qëllim të ruajtjes, mbrojtjes, prezantimit dhe përgatitjes për shfrytëzim të trashëgimisë së shkruar që posedon ASHAK.

Hapja më 25 mars 2019 në orën 10:00 në objektin e Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës.