Këtë e bën veç një shofer i “çmendur” kosovar - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

03/10/2019 13:45

Këtë e bën veç një shofer i “çmendur” kosovar

Lajme

Gazeta Express

03/10/2019 13:45

Një qytetar ka bartur drunj në maje të bjeshkës me veturën e tij xhip, diku në Kosovë

Në grupin e Facebook’ut ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar një video interesante derisa shihet në maje të bjeshkës duke bartur drunj me veturën e tij.

Vetura është xhip i modelit ‘Nissan Patrol’ dhe mbrapa ka të ngarkuar një rimorkio me një sasi të madhe të drunjve.

Në fillim vetura ka problem derisa të ngjitet dhe shpesh pjesa e përparme i ngritët pasi që ka një peshë të madhe të ngarkuar, mirëpo në fund shoferi bën që vetura të ngjitet pa fije problemi në rrëze të malit.

Më poshtë mund ta shikoni videon.