Këta kandidatë të LDK’së kanë marrë më së shumti vota në Dragash - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

09/10/2019 23:57

Këta kandidatë të LDK’së kanë marrë më së shumti vota në Dragash

Lajme

Gazeta Express

09/10/2019 23:57

Ka përfunduar numërimi i fletëvotimeve në Komisionin Qendror Zgjedhor dhe kanë dalë rezultatet preliminare. Gazeta Express ka siguruar listën e votave të 30 deputetëve të parë të LDK’së në komunën e Dragashit.

LDK ka marrë gjithsej 3.659 vota nw kwtw komunw.

Më e votuara në këtë listë ishte bartësja Vjosa Osmani me 3.304 vota. I dyti është Anton |Quni me 639 vota.

Kjo është lista e plotë: