Kështu po kopjojnë në provime studentët e Universitetit të Prishtinës


load
Gazeta Express
16 Prill 2019 22:44

Afati i provimeve të prillit ka ardhur, dhe shumë studentë janë duke u përgatitur dhe mësuar për provimet e tyre. Por jo të gjithë po e bëjnë të njëjtën gjë.

Disa prej tyre janë në kërkim të alternativave më të lehta për ta dhënë provimin.

Në redaksinë e Gazetës Express, kanë mbërritur materiale të cilat janë gjetur gjatë ditës së sotshme në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës.

Nga pamjet mund të shihni, se studentët i kanë shkruar të për provimin e tyre në letra të cilat janë më të vogla se pëllëmba e dorës, ndërsa shkronjat janë shumë të imta, e vështirë të lexueshme nga larg.

Universiteti i Prishtinës radhitet në vendin 2660 në ranglistën e Universiteteve të Botës.

Te fundit


Kthehu lart