Kështu po bëjnë para stjuardesat


Gazeta Express
15 Prill 2019 13:44

Një stjuardesë ka treguar se ajo dhe koleget e saj paguhen aq pak sa janë detyruar të sheshin uniforma të palara në internet.

Punonjëset e ajrit pretendojnë se paga e ulët i ka bërë që të kënaqin fiksimet e njerëzve në intrenet.

Stjuardesa nga linja ajrore të njohura, duke përfshirë easyJet, Jet2, Virgin Atlantic dhe Emirates prej kohësh tashmë shesin në eBay geta ose uniforma të përdoruara dhe të palara.

Uniformat dhe getat e palara listohen shpesh në faqen e internetit si ‘shumë të konsumuara dhe të pajisura me aromën time natyrale’ për të fiksuarit që i blejnë.

Screengrab from ebay showing used cabing crew tights and stockings that are up for grabs. An air steward has claimed they are so poorly paid they are being forced to sell unwashed uniforms online – to PERVERTS. See SWNS story SWBRuniform. Cabin crew from top airlines including easyJet, Jet2, Virgin Atlantic and Emirates have been flogging used uniform, tights and shoes on eBay. The “worn” and often unwashed uniform items are sometimes listed as “very worn and fragrant of my natural perfumes”, and appear to be listed for fetishists. But a Norwegian Airlines cabin crew member has now come forward to reveal that it is the “appallingly low” salaries that have led to staff on “every flight” selling their clothes to people with “perverse interests”. The crew member, who wished to remain anonymous, claims that some of his colleagues have been offered up to £500 for a pair of worn tights – and have contemplated accepting.

Një anëtare e ekuipazhit të Norwegian Airlines, e cila dëshironte të mbetej anonime, pohoi se disa prej kolegeve të saj u janë ofruar deri në 580 euro për një palë geta të veshura dhe ato kanë pranuar.

Te fundit


Kthehu lart