Këshilli i Sigurimit i OKB-së mban seancë nesër, diskutohet për Kosovën

Një seancë e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara do të mbahet të martën në Nju Jork, në të cilën do të diskutohet Raporti i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së mbi punën e UNMIK për periudhën nga shtatori 2020 deri në mars 2021 dhe Kosovën, raporton Gazeta Express. Seanca e kryesuar nga Vietnami do … Continue reading Këshilli i Sigurimit i OKB-së mban seancë nesër, diskutohet për Kosovën