Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/08/2019 13:12

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ

Ballina

Gazeta Express

14/08/2019 13:12

Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj.

Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ.

Mund të lajmëroheni në këtë numër 049 348 377.