Kërkohet dorëheqja e Merkos e jo delegim i ingerencave


Gazeta Express
19 Korrik 2019 16:03

Këshilltarët e Komunës së Strugës kanë theksuar se Kryetari i kësaj komune, Ramiz Merko, po i ikën përgjegjësive, ndërsa kërkesa për delegim të kompetencave drejt Qeverisë nuk përbën bazë ligjore.

Ata kanë kërkuar që i njëjti të japë dorëheqje ose të ushtrojë funskionin e besuar nga qytetarët me përgjegjësi.

Merko ka vendosur të delegoj kompetencat pasi që ka theksuar se është përballur me presion dhe kërcënime gjatë prishjes së objekteve pa leje.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart